Bidifit | Купување на рати

1.Кредитна картичка на СТОПАНСКА БАНКА од 06 до 36 рати

06 рати без камата
12 рати + 5 % од вкупниот износ камата
24 рати +9 % од вкупниот износ камата
36 рати +14 % од вкупниот износ камата

1.Кредитна картичка на ТУТУНСКА БАНКА од 06 до 36 рати

06 рати без камата
12 рати + 5 % од вкупниот износ камата
24 рати +9 % од вкупниот износ камата
36 рати +14 % од вкупниот износ камата

1.Кредитна картичка на Diners internacional до 12 рати

1. Одлучете кои производи ги сакате на страната (овде) или посетете ги нашите салони.
2. Пополнете ја апликацијата брзо и едноставно директно во продажниот салон, заедно со некој од нашите вработени лица, а апликацијата ќе биде разгледана во истиот момент. Избраниот производ можете да го подигнете ВЕДНАШ по одобрувањето износ на кредитот:

Исплатата кон нас ја врши Иуте кредит, а месечните рати кон Иуте кредит ги подмирувате вие
Со Иуте кредит и БидиФит до вашиот идеален избор.
Износ на кредитот:
3000 до 120.000 денари
Рок на отплата:
– до 24 месеци
Отплата:
Еднакви месечни ануитети
Корисници:
Физички лица – државјани на Република Македонија;
Старосна граница од 18 до 70 години при доспевањето на последниот месец на отплата на кредитот;
Без дополнителни трошоци за аплицирање
Калкулатор за IUTE MICROCREDIT на следниот линк : https://iutecredit.mk/